måndag, november 30, 2009

Jävla förbannade försäkringskassan *HATAR*

Jaha...Då var det dags igen då *suck*
Bara å börja pyttsa losec på löpande band.....Maj 2010 går min tidsbegränsade sjukersättning ut, så jag ringde min handläggare på sjukkassan och frågade vad som händer nu. Då fick jag veta att jag efter 15 års sjukskrivning ska ut på nåt som dom kallar introduktionskurs !
Och för det får jag aktivitetsstöd ! Aktivitetsstödet grundar sej på om man är med i A-Kassan eller inte........och det är man ju efter att ha varit sjukskriven i 15 år och dessutom fått veta från facket för 7 år sedan att man inte hade nån nytta av att vara det eftersom jag då varit sjukskriven i över 7 år så var jag iaf inte berättigad till a-kassa !!!!!!! Så nu då...vart hamnar jag, hos sos eller ?  I 15 års tid har jag vartannat år varit på utredningar som ska avgöra om jag har arbetskapasitet eller ej och varje gång kommer man fram till att jag inte har det. vare sej inom den offentliga eller stängda sektorn....alltså, jag duger inte ens till å virka grytlappar till röda korset ! Men nu....Nu har regeringen bestämt att allas sjukdagar ska ta slut, nu ska vi ut o slåss på arbetsmarknaden med alla friska arbetslösa som verkligen inte vill annat än att ha ett jobb......Skillnaden är den att vi ska göra det för slavlön !

Näe...regeringen, jag avlutar heller mitt liv än sitter som ett obetalt jon för att ni ska leva gott !!! Så är det bara.....

Inga kommentarer: