lördag, oktober 15, 2011

Halens…….Halens……

 

Man börjar undra om det är försök till bedrägeri eller….

Förr fick man räkningen i ett litet vitt kuvert, så som man är van att få räkningar. Sen bytte dom helt plötsligt och bakade in den i en Reakatalog. Ända sättet man visste det på var att det satt en gul banderoll runt katalogen som meddelade…OBS ! Innehåller faktura……Jag missade första gången eftersom jag aldrig eller åtminstone sällan öppnar kataloger ( Blir billigare ) på det viset.

Sen vande man sej vid det….Va gör dom då….Jo då ändrar dom asen igen.

I går fick jag ett stort vitt kuvert som jag alldeles säkert kunde se och känna på tyngden att den innehöll rea-broschyrer, brydde mej inte om att öppna den alls. I morse vid frukostbordet satt jag och sorterade gårdagens post, va just på väg att lägga det stora vita kuvertet i sophögen……Men nånting fick mej att ta tillbaks det, skämtade med Micke om att skulle inte förvåna mej om dom lagt fakturan här i……Så jag öppnade skiten och mycket riktigt. Där låg fakturan tillsammans med en massa rea- broschyrer !!!

Varför gör man på detta viset….För att folk SKA kasta den och få påminnelseavgifter sen eller ??

Bara en reflektering så här en Lördagsmorgon……

Jävla Halens Ledsen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag är det som sagt Lördag. Jag ska vara barnvakt till lilla Berra, här hemma för första gången Ler Carro & Magnus ska ut med ett gäng här i Västerås och käka och sen ska dom på disco Bowling, så jag ska natta och greja Blinkar
Sen hämtar dom upp honom på väg hem i natt Ler

Dagen skall ägnas åt att slänga på vintersulorna på bilarna och kolla kylarvätska och lite skit…..Alltid lika jävla tråkigt *suck*

 

2 kommentarer:

Sanna sa...

Ett tips; Ha dina räkningar på autogiro, så slipper du pappersräkningen (som kan komma ställa till det)

Anna Sevo sa...

Hej och vad tråkigt att höra att du fått så dålig uppfattning om oss. Vi har testat lite olika varianter för att se vilken variant som ni kunder tycker är bäst helt enkelt. Förstår din förvirring och vi ber om ursäkt för det. Då vi just fick många kommentarer om att den försvann i katalogen gick vi tillbaka till att skicka den i kuvert igen. Hur skulle du helst vilja ha det? Maila gärna mig på anna.sevo@halens.se så kan vi notera dina synpunkter. Hoppas vi inte avskräckt dig för du är varmt väkommen in till halens.se igen. Trevlig måndag önskar vi på Halens :-)