onsdag, oktober 26, 2011

R.I.P. Denver :-(

 

Tillbringat hela dagen i Enköping. Carro ringde mej i 09:30 i morse och frågade om jag orkade och ville komma idag också. Dom hade fått tillbringa natten på Ultuna Ledsen 

När Carro gick och la sej så kunde hon inte sova, efter en stund började Denver vanka av och an i lägenheten, fram och tillbaks, stressad och flåsig.
Hon gick upp tre ggr och kollade vad som var fatt, släppte ut honom på baksidan (Ifall han var kissnödig)

Efter en stund väckte hon Magnus som gick ut en sväng med honom, ifall han ville bajsa, men inget blev bättre. Sen när dom kom in igen så fortsatte han vanka av o an. till slut så ramlade han i hallen Magnus hjälpte honom upp i soffan, men han hoppade ner igen och ännu en gång så ramlade han…..Till slut så ringde dom Ultuna och fick åka in med honom akut. Nu är han så gammal så  båda var redan insatta på slutet, så dom lät honom somna in på Ultuna Ledsen

Han betedde sej märkligt redan på dagen när jag var där, han sprang bland annat rakt in i en grind som Carro satt upp så han inte skulle kunna springa ut i hallen….Som om han inte såg den alls ?

Denver blev 13år. Från att ha varit i helt fel ägo i flera år så tog Magnus syster hand om honom, när hon fick barn funkade det inte längre och då tog Magnus över honom.

Han fick iaf flera lyckliga år Ler

Goa, fina Denver R.I.P ♥

När jag kom hem till   Carro i morse så var huset fullt av folk. MORFAR va där, hör o häpna Blinkar Och så var Carros sk halvbror D med sambo S där  med lilla nyfödda O. Såååå sööt och helt ofattbart att Berra varit så liten *s*

Vi fikade och snackade och hade hur trevligt som helst, va sjukt längesedan jag såg Anders så avslappnad och ostressad (Men så va ju inte bihanget med heller) han var kvar säkert 30 minuter Ler Helt underbart att se honom hålla i Berra och busa med honom Blinkar

Härligt att D är så trevlig mot mej, han är en riktigt schysst kille Ler

 

På  kvällen har vi haft Sandra och Johanna över på fika och spelat UNO. Sen började dom prata kebabrulle och då var det inte längre lockande med torsk och äggsås, så då blev det det i stället ;-)
Nu ska resten av kvällen ägnas åt TV :-)

Natti Natti

4 kommentarer:

ewa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ewa sa...

Det är så förfärligt ledsamt och sorgligt när djuren tas ifrån en:( ..man fattar inte då hur man överhuvudtaget kan komma på tanken att skaffa djur.

Men dom ger ju en massa glädje, ömhet och är ju så goa kompisar..och det är ju det man får minnas.

Grannen fick ta bort sin mellanschnauser i lördags:) En fin gammal Ragnar som hunnit fylla 16 år...pigg in i det sista men så fick han en hjärnblödning..USCH vad sorgligt!

raggartufsen sa...

Ja det är så himla ledsamt ;-(

Tänker på den dagen det blir Zingos tur, vet inte vad jag ska ta mej till då :-(

Må han leva i all evighet ♥

Nicole sa...

Kram ♥