söndag, september 18, 2011

RaggarGocart, Cruising och fest på Teddy Boys

 

Hade en kanondag som började med ett glatt oväntat besök av Carro, Magnus & lilla Berra. Dom ville haka på till RaggarGocarten på Hälla. Så vi åkte dit med dom, så kom dom vi skulle åka med på kvällen raka vägen dit istället för att hämta oss hemma.

Berra sov när vi kom fram, men vaknade efter en stund och han var riktigt intresserad av bilarna, huvet gick som på en tennismatch *s*

 

Vi stannade ett tag och kollade på dom som åkte, gick runt och tittade lite på alla fina bilar, sen åkte vi till Maxi och inhandlade lite grillattiraljer och åkte hem till oss och grillade. Carro & ´Magnus stannade inte, dom åkte hem till dogsen.

Sen var det dags att dra ner på stan och cruising. Vi som sällan är med och som varit “borta” ett par år blev rejält impade av att det var så många bilar. Tydligen hade det varit 100 bilar som cruisat tillsammans från gocarten på Hälla till stan.

Vi stod och hängde ett tag på stationen, sen rullade vi ett par varv och sen stationen igen, för att avslutas med nåt varv och sen färd ut till klubben.

 

 

Det var riktigt mycket folk där, många som ville vara med och hedra Pelle, det var ju hans önskan att när jag dör ska ni ha en sjujävla fest för mej. Det hade vi och vi hade fått dit Go getters till o med, dom hade egentligen en annan spelning, men den hade dom avbokat för att kunna vara med på det här Ler

Respekt Ler

Sen hade vi en tyst minut för Pelle och det var rörande att få tyst på en hel lokal med flera hundra personer. Mycket rörande.

 

 

Inga kommentarer: