torsdag, februari 24, 2011

Förlösande asgarv


Alltså…Idag va jag med om nåt helt fantastiskt…Jag skrattade ihop med människor jag aldrig sett förut i hela mitt liv och skrattet kom verkligen av ren spontanitet…

Det gör mej lite ledsen att jag inte kan återge exakt vad som hände, för jag vet ju att ingen kommer tycka att det var lika kul som vi tyckte, bara genom att jag berättar om det…Det va en en sån där “Måste uppleva själv” grej…men hur som helst, jag delar den iaf….

Va alltså iväg och röntgade nacken på Eriksborg….

Jag kommer in i ett rum, rakt framför mej finns en receptionsdisk, det står en person före framför mej. I taket sitter en skylt….VID KÖ, vänta här….

Jag stannar och väntar på min tur…Jag står där och kikar runt och plötsligt kommer en tjej in bakom mej, men hon ställer sej INTE bara där, som det står på skylten i taket att man ska göra….Hon böjer sej fram till en pelare till vänster, sträcker ut handen, som för att ta en nummerlapp……Attans tänker jag…det missade ju jag…*mutter*

Sekunden efter att jag hunnit tänka så ger tjejen ifrån sej ett tjut, rycker åt sej handen och ser alldeles förtvivlad och förvirrad ut….

Sen brister det….Både hos henne och hos mej och hos alla andra som fanns i samma rum….Även receptionisten…..Själv skrattar jag så jag “Nästan” kissar på mej, försöker skärpa till mej, för vid det här laget hade det blivit min tur, så i ett hejdlöst asgarv försöker jag få fram mina papper för att överräcka till receptionisten så hon ska förstå vem fan jag är, för själv tjuter jag fortfarande av skratt, jag klarar inte av att säga mitt namn ens……

Jesus…Jag vänder mej om till tjejen och ber om ursäkt…Du får faktiskt ursäkta mej för att jag skrattar…så tjuter jag ännu mer av skratt, hon tjuter tillbaks å säger att det är ok, hon skrattar ju själv….Alltså helt hejdlöst skrattar vi ikapp….

Receptionisten kniper med läpparna och försöker göra sitt jobb, för vid det här laget har sköterskor börjat titta ut i korridoren och funderat på vad som händer där ute….Men hon kan inte hålla sej. Ännu en gång faller hon in i våra skratt…*asså helt galet….sprudlande befriande..HELT UNDERBART…..

Va vi skratta åt ?

Ja….Hon tjejen bakom mej trodde det var en anordning för nummerlappar som satt på väggen, men det var en automat för handsprit……..Så istället för en nummerlapp så fick hon handen full av sprit *asg*

Jag fattar ju att ni inte tycker att det här va lika kul som jag gjorde…men jag hade kul iaf Ler

 

Röntgen gick bra, väldig skillnad på teknik sen sist jag gjorde nackröntgen kan jag säga…Vid en av bilderna fick jag sitta och gapa med munnen öppen….Då trodde jag nästan ett tag att jag var utsatt för dolda kameran….haha ha

Efter det bar det iväg till praktiken…..

Vill inte förstöra ett så bra humör som jag har nu genom att börja klaga på dom…men jag  kan ju nämna att programmet inte var inköpt….och att chefen tog sej lite tid att komma in och ge respons på det jag jobbat med dom senaste veckorna….han var INTE nöjd….även om det börjar likna nåt nu som han sa….men nu helt plötsligt är bilden för stor !!

*Suck* Vet ärligt inte in det här är nåt för mej, jag kanske ska söka mej nån annan stans, kanske jobba med gamla, då kanske man iaf skulle få lite uppskattning för det  man gör…..

Orkar inte ringa till J på IH och klaga….Vill inte förstöra den där positiva härliga känslan jag har efter skrattet…Så jag tar det en annan dag….

 

3 kommentarer:

Nicole sa...

Hahahahahaha!!! :))

Fan vad skönt att bara få skratt! Och det blir ju mer bubblande när man inte "får" skratta åxå :))

ewa sa...

Det är förlösande och när man skrattar sådär är man uppfylld länge..tror på det där "ett gott skratt förlänger livet" :))

raggartufsen sa...

Jag fnittrar fortfarande när jag tänker tillbaka på det :-)