söndag, september 05, 2010

Diddi hemma

Så fick hon komma hem idag då, dom vet fortfarande inte vad det var, men dom misstänker antingen epelepsi eller att hon fått i sej nåt giftigt på natt-turen...*hua* Vad skulle det kunna va, ormar är inte framme när det är så kallt, tanten dom hyr hos på landet har egna katter, så hon har ju knappast lagt ut råttgift eller nåt annat ??
Nu måste hon ha uppsikt på henne dygnet runt och det är ju lätt när hon arbetar hela dagarna :-(


Tyvärr kan hon ju heller inte vara här, det är inte schysst mot Zingo :-(




Har ätit alldeles speciellt god mat idag, vitlökskottar, kantarellsås och färsk pasta, drack några glas rödvin och varm lumumba med grädde :-)


Dagen har ägnats åt teddyboys hemsida, den är visserligen klar och uppkastad redan, men det finns alltid lite fix att göra, fixade en räknare och donade lite med medlemsinloggning.


När jag sitter här och håller på så känner jag glädje och framför allt att jag faktiskt kan vara till nytta och glädje :-)
Sidan har på bara en dag haft 40 besökare *smile*
Saknar dock att jag inte har kunskap i wc3 eller vad det heter, det som gör att hemsidan rättar sej efter vilken skärm-upplösning man har, det absolut värsta jag vet är när man måste scrolla en sida i sidled för att se allt och tyvärr är det nog så nu för dom som sitter med 1021x789.......
kanske ska höra med AF på Fredag om det finns nån möjlighet att få gå nån kurs :-)




Nu till nåt som upprör mej otroligt mycket.......hatar systemet med praktikanter, projektanställningar osv osv....fick idag höra att företag som tar sej an praktikanter får 900 kr per dag och per praktikant !!!
Inte konstigt då att det inte finns jobb, vilket företag är så dumt att det anställer nån, när dom kan få betalt av staten för att ta in nån som inte kostar dom en krona :-(
Och det här kallar dom jobblinjen och välfärd !!
RÄDD RÄDD RÄDD..............
Varför inte ge dom 900 kr direkt till den utförsäkrade istället för att tvinga iväg dom på praktikjobb....Fattar inte riktigt logiken ?


Nu...sigg och gonatt :-)

Inga kommentarer: