fredag, mars 25, 2011

Vi måste störta den här regeringen….

 

Och det är fan snabbt alltså……Dom påstår sej värna om välfärdssamhället, men i själva verket är det helt tvärtom, dom störtar det och oss alla medborgare som lever i det….

Man går ut så stort och säger att man gör ALLT för att få ut arbetslösa och sjukskrivna I samhället…..Men det gör man ju inte ! Man gör ALLT för att få UT oss från samhället Ledsen

Som ni kanske läst tidigare så har jag alltså efter 18 års sjukskrivning, blivit utförsäkrad. Detta trots att jag varit på utredning efter utredning som säger att jag inte har någon arbetskapacitet what so ever, vare sej på den öppna eller stängda(Samhall) arbetsmarknaden. trots det säger nu Reinfeldt att jag är frisk och kan arbeta….

han påstår sej ge individen en så individuell inskjuts som det bara går….Och ja visst….man har varit till hjälp att sätta in mej på iris Hadar, som får en fin slant varje månad för att ta sej an mej, dom i sin tur har hjälpt mej få en praktikplats som också får betalt för att ha mej där 2 dagar i veckan……Mycket pengar åt höger o vänster, men inte till mej…individen….

Allt såg jättebra ut i början, jag var glad, jag får hålla på med sånt jag tycker är kul (Data)…..men nu har det gått ett par månader och det är inte kul…..Nu känns det som jag bara åker dit för att sitta av min tid, ingen bryr sej om det jag gör eller ens säger hej när jag kommer och går….det va meningen att detta skulle få mej att komma ut, komma ut och börja socialisera med andra människor…men vart fasiken ska jag göra det…..I bilen dit är jag ensam och som sagt…..Där är jag också ensam Ledsen

Sen har det nu kommit fram att jag MÅSTE sjukanmäla mej varje gång jag är hemma från praktiken……..Ni som känner mej och som vet vad min sjukdom är vet också att ena dagen kan jag må bra, för att nästa vakna och må skit. det betyder att jag i genomsnitt klarar av att gå på en av två praktikdagar i veckan…..

Nu fick jag också veta här om dagen att varenda gång jag är hemma så måste jag skicka in sjukanmälan till FK, det räcker alltså inte att jag kryssar i frånvaro på närvarorapporten !!!! Varför undrar jag, det gör ju ingen skillnad i kassan, jag får exakt samma bidrag när jag är hemma och är sjuk som jag får om jag är där, så vad fan spelar det för roll liksom !! Ända skillnaden är att det ska finnas nån att administrera mina papper varenda gång + att jag ska komma ihåg att skicka in dessa papper typ en gång i veckan, har jag dessutom otur så faller en sjukperiod in precis i dagarna när jag ska skicka  in närvarorapporten, det betyder i sin tur att ag inte kommer att hinna få pengar till den sista i månaden…för det vet ju alla att dom ör inte snabba i i sina handläggningar !!!!

Påstå inte att ni gör allt för att få IN arbetslösa och sjuka I samhället…..När ni gör allt för att få UT oss från samhället…….

STÖRTA REGERINGEN…INNAN SOM STÖRTAR OSS TOTALT !!!!

 

2 kommentarer:

Nicole sa...

:(

ewa sa...

UPP TILL KAMP!!

Sverige är bara till för rika och friska!

Det behöver göras om och göras rätt och skapa trygghet för medborgare som har det tufft.

Säger bara Robin Hood ..mot Sherwoodskogen !!!