fredag, september 02, 2011

vad hände under operationen egentligen ?

 

Inte så att jag inte är tacksam för hjälpen Mona fick och att dom lyckades operera på ett sånt sätt att hon fortfarande kommer kunna få barn…Men vad fan hände egentligen. Det är över 3 veckor sen det gjordes och hon är fortfarande svullen i läpparna, har haft verkligen en rejäl fläskläpp…Den har vi accepterat som att det är efter att dom haft problem att få in tuben och kanske lirkat och trilskats lite…Den tar vi så att säga….Men sen då…Ja hon har haft och har fortfarande jätte ont i foten och benet, hon säger själv att det känns som om hon haft kramp under narkosen…Men det ska hon väl inte kunna haft, om man är sövd så är väl muskler och senor helt avslappnade, då kan man väl inte ha kramp eller sendrag ?

Sen då….Det fan värsta….Hon har klagat över att hon haft ont i huvudet och förklarat det som att hon har som en sårskorpa bak i huvudet. Jag, all vi nära har försökt att förklara för henne att det kan bli så när man ligger sövd så länge, det blir ju trots allt allt väldigt tryck……..

MEN…Idag efter att ha fått bilder på hur hennes skalle ser ut så börjar jag verkligen seriöst fundera vad som hänt, har dom tappat henne, har hon fått nån allergisk reaktion, i så fall varför har den satt sej just bara här varför finns INGET skrivet i operationsrapporten ???

Massa frågetecken som jag vill ha svar på, tänk om det är så att det är en allergisk reaktion och nästa gång kanske skiten sätter sej på ex ögonen !!!!

Tycker att det är bedrövligt hur saker och ting bara får hända i sjukvården utan att det vidtas åtgärder….Man tappar inte bara håret på det här viset under en operation och när man nu gjort det så MÅSTE det ju för fasiken utredas Ledsen

Stackars älskade lilla Mona, lider med dej och hoppas verkligen att du har styrka att gå vidare med det här. Minst en anmälan till patientskadenämnden Ledsen

1 kommentar:

ewa sa...

Tänkte när jag läste inlägget..hår kan man ju tappa av stress och det har ju varit en extra ordinär stresssituation. Jag tänker också om hon fått någon medicin med biverkan.

Av egen erfarenhet vet jag att om man använder "titthålskirurgi" vid bukoperationen så "blåser" de upp buken med ngn slags gas för att se ordentligt. Det brukar alltid bli rester kvar av gasen i kroppen som flyttar sig men efter 3 veckor ska man nog inte ha symptom kvar.


Fan vad tråkigt för Mona..det räcker väl som det är! <3