torsdag, januari 20, 2011

Rättspsyk och pedofiler=Skandal

 

Om man är dömd till sluten vård på Rätts-Psyk! Borde inte vården vara sluten då, hur är det möjligt att man ens får komma ut på permission, hur är det ens möjligt att patienter med liknande brott får umgås….

Sluten vård, jag trodde dom var isolerade från allt annat än läkare och personal !

Nej….i Sverige funkar det inte så, här uppmuntras pedofiler och våldtäktsmän både till umgänge med varandra och till bostad och umgänge bland barn……Bostad som dessutom bekostas genom bostadsbidrag och skattemedel Irriterad

Efter att ha sett Uppdrag granskning ikväll så är jag så illa berörd att det rinner tårarGråtande ansikte

Jag tror inte att det i sin vildaste fantasi går att sätta sej in i utsatta kvinnors situation och vad dom upplevt. Till tjejen som “Kom ut” vill jag ge tusen röda rosor och önska Lycka till i livet Röd ros

Till alla andra, som kanske just i denna minut är bedrövade och undrar om just ni bor granne med en pedofil eller våldtäktsman vill jag rekommendera att besöka Kriminellt.com en sida där man “hänger ut” dömda pedofiler, vissa till och med med bild och adress. Nu såg jag tyvärr att sidan senast var uppdaterad i  februari-09 och har bytt adress. Den adressen gav tyvärr inte mej det jag sökte, men på denna gamla finns ju iaf det gamla “registret” kvar.

Jag har skrivit om den förut “säga vad man vill ……..

Godnatt……….raggartufsensign

3 kommentarer:

Kicki sa...

Jag såg åxå uppdrag granskning i går, snacka om att man blir paff när det kan få gå till på detta viset.. Är man dömd för ett så grovt, kränkande och allvarligt brott måste det väl ändå gå att lita på att straffet som vederbörande får verkligen efterlevs.
Hur kan man bara tillåta att någon med den bakgrunden får skaffa en lägenhet mitt ibland massa små barn.
Håll den f-n inlåst under jorden resten av livet, så kan han ju aldrig mer göra någon illa mer än sig själv och det gör ju ingenting.

Anonym sa...

Sicken tur att jag "tvingade" dig att titta på det ;)

Kram!

raggartufsen sa...