måndag, januari 31, 2011

Svindyrt vaccin kastas, pedofiler driver skolor, Telia har underbar support

425 miljoner…..

425 miljoner…..

425 miljoner…..

425 miljoner…..Sug på summan….Den har vi just kastat i sjön. POFF så var det bara borta…..Det är alltså summan för allt svininfluensavaccin som nu kastas för att datumet går ut….Vet inte om jag ska skratta eller gråta……

Hittar tyvärr ingen länk till inslaget, men såg det på Tv4 Nyheterna nu i kväll.

__________________________________

Aftonbladet

En pedofil har drivit flera skolor i Stockholm, uppger TV4 Nyheterna.

Mannen hade tidigare dömts för sexuellt umgänge med en sjuårig flicka. Ändå fick han år 2000 tillstånd att starta tre gymnasieskolor. Under åren han drev skolan så gjorde han det igen och än en gång dömdes han……men hör å häpna, han kunde under tiden fortsätta driva skolorna !

Borde inte dom ha stängts ? Hur kan det vara möjligt…..Vad är det som händer i det här landet…..

Dom uppges ha haft en vinst på 20 miljoner…..

Sånt kan vi lägga pengar på med våra skatter, men att se till att det statliga skolan fungerar, att gamla får vård och att sjuka får vara sjuka….Det funkar inte i det här landet Ledsen

Men….va fan….fram för brottsligheten…Brott ska löna sej ELLER ?

__________________________________

Å så har vi det där med kundkontakt och support….TELIA RULES VS TRE….

Tre har fan inte en chans. jag har ett antal ggr påpekat att jag har problem med mitt mobila TRE……har inte hört ett skit från deras support, däremot har jag av en slump blivit uppringd av dom “tror det är två ggr” samma dag jag bloggat om dom *s *….Men det har varit helt apropå….dom har försökt att sälja abonnemang till mej ….ha ha…..Har sagt upp mitt mobila bredband nu *s *

Min goda Internet vän  Bunny bloggade om det här och efter det så fick jag kontakt med en bra kille på deras Facebooksida. (Tack Bunny)

Nu har dom gjort det igen *s*

En annan vän till henne (bloggfarmor) bloggade om problem idag och det tog inte många timmar innan Telia skrev till henne på bloggen…..

Det kallar jag service Tummen upp

 

Ha Ha……ser du nu Bunny vad jag kan Blinkar

4 kommentarer:

ewa sa...

God morgonkula ;)
Jag måste säga att jag är förvånad över servicen från Telia..Glatt överraskad kan man säga!

Det var ju systerns problem jag skrev om dessutom och jag har inte lyckat förmedla kontakten med Telia än eftersom det ursprungliga problemet gör att vi inte får kontakt..

Kram
"bloggfarmor" :)

Anonym sa...

*skrattar* Se vad du kan ;)

Söt du är! ღ

Men fan vad ARG jag blev igår när jag såg nyheterna, det var bara skit överallt!!

Hoppas du får en fin dag!

Kram ღ

raggartufsen sa...

Ha Ha.....Förlåt att jag skrattar Eva, men det är väl typiskt att dom inte kan få kontakt, nu när Telia är så snabba.....Hoppas att det löser sej snabbt för dom iaf, själv skulle jag bli tokig om jag hade samma problem :-(

Kör Boxer navigator själv, jag kan spela in 2 program och samtidigt titta på ett.Jag skulle inte byta bort dom för allt i världen (Även om jag haft lite strul med att dom inte skickar ut fakturor ibland)

Din syster ska kolla upp vad det finns för utbud av boxar, kanske kan Telia kompensera dom för detta strulet, med en riktigt schysst inspelningsbar box ;-)

Nicole.....Ahhh, det var inte mycket glädjande på nyheterna igår, blir så arg :-(

Lycka till idag vännen ♥

Anonym sa...

Tack ♥ Vi vet ju nu hur det gick...